Senaste inläggen

Av Sofia - 26 juli 2011 11:33

Igår flög jag hem. Sen dess har jag mest latat mig, ätit god mat, hängt med familjen och annat såntdärnt härligt. Papi har anammat min bostadshysteri och hittar ständigt "den perfekta lägenheten". Vi har även pepprat Modern Family (jag tror jag är kär). Och min äldsta lillasyster la ut den här filmen i sin blogg...Nu drar vi till schtugan och mormor. Det blir palt och bad i Ockelsjön. Skönt att va hemma!

Av Sofia - 23 juli 2011 15:00

Nattbad i Gömmaren efter en apagod kycklingmiddag. Det är inte fy och skam det! Fy och skam är däremot min skitkamera. Måste skaffa en sån där "Bob" (la familia fattar).Och det där i Norge är ju självklart jättehemskt och berör oss alla. Vilka fanskap till rikspuckopsykopater det finns i denna värld. 

Av Sofia - 21 juli 2011 12:40

I tisdags blev det ännu en sväng mormorshäng. Vi käkade lurre på Skansen och spanade sedan in allsången. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka det, än mindre erkänna det, men det var riktigt riktigt trevligt.


Efteråt släpade jag arslet till Norra Sköndal för att pimpla lite med ett gäng sköna umebrudar. Sedan blev det middag vid Medis efterföljt av klubbhäng på Strand och Debaser. 


Igår mådde jag som jag förtjänade och jag tror faktiskt inte jag lyckats nyktra till riktigt på riktigt till mitt morgonmöte på banken. Hur som helst kirrade jag ett bolånelöfte. Sweet. Hemnet är min bästa vän!

Av Sofia - 19 juli 2011 10:39

Visbykvällen var sagolik. Det kändes lite som Umeå på dansgolvet och jag kunde nästan hela Carolas "En evighet" av någon svårförklarad och outgrundlig anledning. Fint var det i alla fall. Och nattbussen var också en upplevelse. Fest hos Mangaaaaan!


Sista dagarna på Gotland tillbingade vi på raukjakt, blickade ut över fantastiska vyer vid Klinten och så vidare.


Nu är jag tillbaka i storschtan och har mestadels myst med Ulfen. Igår var jag även en sväng till Frida och Cleo i Bagis. Hon är så duktig på att gå nu lilltjoppan. Sist vi hängde lurade jag henne att gå och bara hålla i en hand. Hon kunde! Men är fortfarande lite feg...

Igår slappade jag även en del på Bredängs Camping med mormoran och Bosse som tydligen var i krokarna. Så. Ja. Nu har jag hunnit med lite husvagnsliv denna sommar också! Toppenkul. Fyra av fem toasters. Lätt.

Av Sofia - 15 juli 2011 18:48


    

Vi har varit lite i Visby.


 

Ätit jättegoda middagar vid vår fina fiskestuga

.

     


En kväll drack vi rosé på stranden i solnedgången.

Månen till vänster, havet framför våra fötter och solens sista strålar till höger.

(Nej, vi kan inga vädersstreck)

(Och ja, vi sjöng Disney) 

 
     


 

"Men om jag gör det vill jag ha ett glas rosé fyllt till bredden när jag kommer tillbaka"


 

Men mest av allt har vi spelat Odoit.


 

Nu drar vi in till Visby för en helkväll. Tjoho!

Och justdetja: Annika har tagit alla fina bilder. Cred!

Av Sofia - 12 juli 2011 17:38

Om kvällarna får jag verkligen en såndär härlig sommarstugekänsla. Ni vet. Vin och kortspel ända in på småtimmarna. Så fantastiskt mys!


Jag och Annika fick mer eller mindre lägga upp vårt schema själva och har således gjort det mästerligt. Vi jobbar varannan förmiddag och varannan eftermiddag, 4,5 timmar per pass och sedan är vi lediga ett helt dygn. Det är riktigt gött. Vi hänger såklart med Gussi även när vi är lediga, men det är helt klart som semester!


Igår strosade vi i Visbys gamla kvarter och idag har vi schtekt vid poolen, skogspromenerat och glassvullat.


Söndagskvällen var magisk. Solnedgången var inget annat än häpnansväckande. Det var som om ett glödande, gigantiskt bowlingklot föll ner bakom havet, fort gick det! Så jäkla häftigt och vackert! (Och ja, jag vet att det låter töntigt när man beskriver det - I guess you had to be there.)

Av Sofia - 10 juli 2011 17:34

Jobbfamiljen plockade upp mig och Annika Favorit apatidigt i morse och sedan påbörjade vi vår färd mot Gotland. När vi landade insåg vi att det var sista dagen på Almedalsveckan och Jimmie Åkesson var i full färd med att tala i Visby. Lite läskigt var det att höra applåderna och spana in folket som supportade honom, de såg ut som helt vanliga svennebanansons...


Nu sitter jag och häckar i vår pittoreska fiskestuga i Björkhaga Strandby. Annika jobbar och för min del blir det till att leka hemmafru denna afton. Mysmiddag ska kirras och rödvinsflarran ska korkas. Kalasfint så att säga.


Min kamera suger fortfarande, men såhär glad varAnnika i hamnen tidigare idag i alla fall.  

Av Sofia - 9 juli 2011 21:32

Tillbaka till midsommar igen. Kvällen innan den stora dagen utmanade vi grabbsen i "bästa middagsperformance". Det här var vårt bidrag.

Jag borde egentligen inte alls ha suttit och fulredigerat internsånger denna afton. Nej, jag borde ha packat. Imorgon sticker jag nämligen till Gotland aka Tastyland. Nice.

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012
>>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se