Senaste inläggen

Av Sofia - 8 juli 2011 23:30

Jag trivs. Det är fullt av roliga peeps på mitt jobb, jag får bra respons på det jag producerar, idag fick jag en "du går på semester-present" och en "tack för den här våren-lapp" av chefis och det allra bästa av allt är att vi idag gick på semester. (Nåja, jag börjar jobba på mitt andra jobb imorgon, men det känns ju mer eller mindre som semester.) Så himla sweet.


Igår fick jag även ett sms från en (enlig egen utsago) mycket full karl på rockfestival någonstans i Sverige. Det löd It may be the whiskey talking, but the whiskey says I miss you all the time. Visserligen hade han blivit utmanad att skriva sina sms låttextsrefererande hela kvällen. Men ändå!


Ps. Jag har vunnit kosing i poker ikväll.


Pöss.

Av Sofia - 7 juli 2011 21:36

Hej världen! Gör er redo för världens bästa Sofiaduo!

Av Sofia - 5 juli 2011 19:03

Peace and Love heter det alltså. Jag skulle ljuga om jag sa att själva konceptet ”festival” kändes lika magiskt som jag kom ihåg det. Jag tror fasiken jag gått och blivit gammal. Min och Lady Luuvs plan när vi bokade biljetterna tidigt i våras var att vi skulle suga musten ur vårt allra sista ungdomsår. Problemet är ju bara att vi blivit för skruttiga för att orka svina loss – som man underförstått måste göra om man ska uppskatta en äcklig festivalcamping.


Men! Jag lyckades i alla fall smuggla in en bag-in-box till området i min bh. Alltid något! Sen att jag vid ett flertal tillfällen, likt en pensionär, hade god lust att skrika ”Håll käften! Fattar ni inte att klockan är en bra bit över 03.00!?” om nätterna är ju en annan historia. Men vadå? När ens skallben är en sisådär tre centimeter från att bli krossat av ett campingsstolsben genom tältduken, styrt av en snorfull snorunge född någon gång i mitten på 90-talet, FLERA GÅNGER, blir man ju rätt less.


Konserterna då? Bob Dylan var rätt seg, Strokes var fantastiska. Jag vet att Aftonbladet inte håller med. Men hey? Annat bra var Hoola Bandoola Band, Bob Hund, Håkan och Micheal Monroe. Journey hade sin låt. Ja, det var det.


Det var fint att klämma på lite umefolk igen också såklart!

Av Sofia - 30 juni 2011 19:09

Igår käkade jag och Ulfen middag och sedan smet vi upp till översta våningen i mitt Visättrahus. Där mös vi med rödtjut på brandtrappan med utsikt över hela halva Stockholm ända till solen gick ner. Fina grejer! Vi (okej, kanske mest jag) gjorde dessutom årets kanske smörigaste låtlista som passande nog bär namnet brandtrappen. Varsågoda!


Nu ska jag sätta igång med packandet inför årets upplaga av Peace and Love. Såhär såg det ut sist. Lite bittert känns det att missa Volbeat med flera ikväll, men samtidigt påminner mina exkursisar mig ständigt om att man som resejournalist inte ska klaga. Jag klagar inte! Ärtor och kärlek gott folk!

Av Sofia - 28 juni 2011 18:47

För att citera min mor: "Du har inte bloggat på ett par dagar nu.... Det är ju så jag håller koll på dig."


Så på hennes begäran alltså! Midsommarfirandet går fortare och fortare för vart år som går. I år var det som om värsta Speedo Gonzales burnade förbi och så var den helgen ett minne blott. Igår kände jag mig minst 63 år äldre och midsommarbaksmällan har aldrig varit fetare. Men värt - ja det var det!


Vi har spelat poker, brännboll och fotbolll, badat, skrivit låtar, uppträtt och haft allsång, ätit gott, dansat massor, lekt skönhetssalong, gjort en avstickare till en byafest där större delen av deltagarna var födda på 90-talet, eldat, bundit kransar, snapsat, kramats, gråtit och skrattat. I sedvanlig anda med andra ord! Vi lever livet med varandra. Humor, glädje, utan skuld och skam. Kom igen vi gör det en gång till!


                             

Bilderna är ödmjukt stulna från Gunilla, Peter B och Elsa.

Av Sofia - 22 juni 2011 21:30

Jag ber om Burträsk för den sega uppdateringen här. Det är bara att inse faktum - det känns tämligen oinspirerande att sätta sig och blogga när jag kommer hem efter en heldag framför dattan på reddis.


Dublin var i alla fall finfina grejer! Oerhört öppna och trevliga människor, många fina restauranger, annorlunda hotell, mysiga affärer och härligt uteliv. Att dricka en öl på Guiness Museum var inte så dumt det heller. Och vädret var helt klart över förväntan!


Nu andas jag ut och laddar om för en riktig kalashelg med världens bästa Midsummer Crew - den sjätte i raden. Fab!


  Såhär såg det ut i fjol.

 


Glad midsommar på er!


 

Av Sofia - 16 juni 2011 22:17

Bilder från här och var har börjat ploppa upp på fejjan. Jag snor och lovar att bju' igen så fort jag införskaffat den utlovade kameran...


Kåraktivafesten, torsdag


            


Examensfirande fredag och lördag

 


     


 


Gårdagens G.U.D-överlämningshäng

     

           


Så var det med det. Idag har jag fått äran att gå på presstjoho på Villa Godthem. Det kändes sjukt lyxigt med trerätterslunch tilllagad av självaste Melker Andersson och jordgubbschampagne och vin och allt vad det heter. Jag kan ju säga som så att jag trivs med livet. Och imorgon drar jag iväg på min första reportageresa. Åter till packningen! So long!

Av Sofia - 15 juni 2011 18:00


        

Hur rått får ett råmanus vara? Alla 16 samlade. We made it!

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012
>>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se